Sleeve laten zetten

Sleeve laten zetten


Bij Natascha Mattens Tattoos & Jewelry in Lede kan je een sleeve laten zetten die indruk maakt. Ik zorg ervoor dat het een kunstwerk wordt dat jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Of je nu kiest voor een volledige of een halve sleeve, elk ontwerp wordt met zorg en precisie uitgevoerd.


Maak nu de stap om een prachtige sleeve te laten zetten!


✔ Cover-ups

✔ Multidisciplinaire kunstenares

✔ Specialisatie in realisme

Een unieke sleeve laten zetten in diverse stijlen

Als je besluit een sleeve te laten zetten, kun je rekenen op mijn expertise in verschillende tattoostijlen. Mijn specialisatie ligt bij realisme, maar ik beheers ook andere stijlen moeiteloos. In mijn tattooshop creëer ik met passie en artistiek inzicht de mooiste designs die naadloos aansluiten bij jouw wensen. Voor het laten zetten van een sleeve reken ik een tarief van € 100/uur. Ook kan je bij mij een sleeve laten zetten als cover-up om een oude, niet meer gewenste tattoo weg te werken.

Cover-up tattoo

Zet de stap naar jouw nieuwe sleeve


Maak nu de stap om een prachtige sleeve te laten zetten! Het is eenvoudig om een afspraak te maken en samen te werken aan een ontwerp dat jouw identiteit uitdraagt. Vergeet niet, een tattoo laten zetten is een bijzondere ervaring die je voor altijd bijblijft. Neem vandaag nog contact op via 0473666856 en zet de eerste stap naar een uniek kunstwerk op je lichaam.


Contactformulier

 
 
 
 
 


Welkom bij Natascha Mattens Tattoos & Jewelry! Bij mij vind je unieke en handgemaakte sieraden, perfect voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door onze creatieve gothic geinspireerde ontwerpen, die vakmanschap en creativiteit combineren en vind het perfecte stuk dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Neem een kijkje in de webshop en ontdek de magie van mijn collectie!

Verder zet ik ook fotorealistische tattooages met oog voor detail. Ook voor het coveren van een oude, niet meer gewenste tattoo kan je bij mij terecht.  Samen kunnen we bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn, om zo tot een prachtig resultaat te komen.

Naast excentrieke juwelen maken en tattooeur, ben ik ook nog gepassioneerd fotograaf en beeldend kunstenaar.

Dit is mijn persoonlijke werk waar ik mezelf in kwijt kan. In mijn werk zoek ik naar duisternis en eenzaamheid. Ik wil een donkere sfeer in mijn werk brengen. Ook heb ik veel interesse in de esthetiek van verlaten gebouwen.
Handgemaakte juwelen