Cover-up tattoo

Een cover-up tattoo


Een cover-up is een uitstekende keuze als je een oude, niet langer gewenste tattoo wilt omtoveren in een kunstwerk dat echt bij jou past. Bij Natascha Mattens Tattoos & Jewelry in Lede zie ik vaak hoe klanten worstelen met tatoeages die niet meer weerspiegelen wie ze zijn of wat ze belangrijk vinden. Een cover-up tattoo biedt dan de perfecte oplossing om met vertrouwen een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen.


Een cover-up is de ideale manier om een oude, ongewenste tattoo mooi weg te werken.


✔ Cover-ups

✔ Multidisciplinaire kunstenares

✔ Specialisatie in realisme

Een cover-up om een ongewenste tattoo weg te werken

Een cover-up tattoo biedt je de kans krijgt om iets te creëren dat niet alleen je oude tatoeage verbergt, maar deze ook vervangt met een ontwerp dat wel bij jou past. Wanneer je besluit een tattoo te laten coveren, kunnen we samen werken aan een ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een betekenisvolle uitdrukking van je persoonlijkheid vormt. In mijn tattooshop neem ik de tijd om jouw verhaal en wensen te begrijpen, zodat het nieuwe ontwerp naadloos aansluit bij je verwachtingen. Ik ben een multidisciplinair kunstenares en ben dan ook gespecialiseerd in verschillende stijlen waaruit je kan kiezen:

Ik garandeer dat je nieuwe tattoo laten zetten een verfrissende ervaring zal zijn.

Cover-up tattoo

Ontdoe je van ongewilde inkt


Laat mij je helpen om een oude, ongewenste tattoo weg te werken met een cover-up. Neem contact met mij op om een afspraak te maken. Samen zullen we een prachtig, nieuw tattoo-ontwerp uitwerken dat niet alleen je oude inkt bedekt, maar je ook een prachtig nieuw kunstwerk geeft.


Contactformulier

 
 
 
 
 


Welkom bij Natascha Mattens Tattoos & Jewelry! Bij mij vind je unieke en handgemaakte sieraden, perfect voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door onze creatieve gothic geinspireerde ontwerpen, die vakmanschap en creativiteit combineren en vind het perfecte stuk dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Neem een kijkje in de webshop en ontdek de magie van mijn collectie!

Verder zet ik ook fotorealistische tattooages met oog voor detail. Ook voor het coveren van een oude, niet meer gewenste tattoo kan je bij mij terecht.  Samen kunnen we bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn, om zo tot een prachtig resultaat te komen.

Naast excentrieke juwelen maken en tattooeur, ben ik ook nog gepassioneerd fotograaf en beeldend kunstenaar.

Dit is mijn persoonlijke werk waar ik mezelf in kwijt kan. In mijn werk zoek ik naar duisternis en eenzaamheid. Ik wil een donkere sfeer in mijn werk brengen. Ook heb ik veel interesse in de esthetiek van verlaten gebouwen.
Handgemaakte juwelen