Realisme tattoo

Realisme tattoo

Met een realisme tattoo tover ik haast fotografisch nauwkeurige afbeeldingen op je huid. Bij Natascha Mattens Tattoos & Jewelry in Lede leg ik de lat hoog. Of het nu gaat om een portret van een geliefde, een adembenemend landschap of een levensechte weergave van je favoriete dier, een realisme tattoo kan jouw verhaal op een unieke en persoonlijke manier vertellen.


Elke realisme tattoo die ik zet, ziet er uit zoals het er in het echte leven uit zou zien


✔ Cover-ups

✔ Multidisciplinaire kunstenares

✔ Specialisatie in realisme

Een realisme tattoo met meesterlijke precisie

Als jouw passie uitgaat naar realisme, dan zit je goed in mijn tattooshop. Mijn specialiteit is realisme, en ik heb door de jaren heen al talloze realisme tattoos gezet. Wanneer je een afspraak maakt, werken we samen aan een ontwerp om een waar kunstwerk te maken. Ik zorg ervoor dat elke lijn, schaduw en kleurnuance perfect zijn. Als je een oudere, ongewenste tattoo wilt wegwerken, kan ik je ook helpen met een cover-up tattoo. Ook ben ik gespecialiseerd in een gothic tattoo die schaduw combineert met een diepe symboliek.

Cover-up tattoo

Laat je droomtattoo zetten


Droom je ervan om een realisme sleeve te laten zetten? Dan is het nu tijd om die droom werkelijkheid te laten worden. Maak vandaag nog een afspraak en begin het proces om jouw ideeën tot leven te brengen. Ik neem alle tijd om jouw visie te bespreken en te vertalen naar een tattoo die niet alleen mooi is, maar ook betekenisvol.


Contactformulier 

 
 
 
 
 


Welkom bij Natascha Mattens Tattoos & Jewelry! Bij mij vind je unieke en handgemaakte sieraden, perfect voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door onze creatieve gothic geinspireerde ontwerpen, die vakmanschap en creativiteit combineren en vind het perfecte stuk dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Neem een kijkje in de webshop en ontdek de magie van mijn collectie!

Verder zet ik ook fotorealistische tattooages met oog voor detail. Ook voor het coveren van een oude, niet meer gewenste tattoo kan je bij mij terecht.  Samen kunnen we bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn, om zo tot een prachtig resultaat te komen.

Naast excentrieke juwelen maken en tattooeur, ben ik ook nog gepassioneerd fotograaf en beeldend kunstenaar.

Dit is mijn persoonlijke werk waar ik mezelf in kwijt kan. In mijn werk zoek ik naar duisternis en eenzaamheid. Ik wil een donkere sfeer in mijn werk brengen. Ook heb ik veel interesse in de esthetiek van verlaten gebouwen.
Handgemaakte juwelen